Poradna Apetýtu: bezlepkové pečení
Poradna s Vlaďkou Halatovou na téma bezlepkové pečení. Jde z bezlepkové mouky upéci opravdu cokoliv? A jak uchovávat a skladovat bezlepkové pečivo? O tom si poslechněte v dopoledním Apetýtu.
Související
-
Poradna Apetýtu: jak připravit kváskový chleba
Jan Šmikmátor v poradně Apetýtu přozradí, jak připravit kváskový chleba.
-
Chléb a chorizem a rozmarýnem
Dnes se za dobrým jídlem vydáme do Mikulova. Ke gastronomii přivedla paní Jitku Vrbkovou z KUK bistra doslova vášeň.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor


Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.