Pondělní Noční linka: Na splnění svých snů a přání není nikdy pozdě

18. květen 2020

Po čem jste toužili, co si v životě přáli? Čekali jste dlouho než se vám vaše přání vyplnilo? Co jste si  byť v pozdějším věku splnili? Toužili jste po něčem už  jako malí a ono to vyšlo v životě až později? Splnilo se vám to, na co jste toužebně čekali kus svého života? Naplnilo splněné přání vaše očekávání?

Jaký splněný sen vám přinesl radost a pocit štěstí? Podívali jste se třeba i někam, kam jste chtěli celý život? Je něco co byste si ještě rádi dopřáli, zažili, i když už je vám hodně let?

Na splnění snů není nikdy pozdě. O tom se přesvědčili mnozí, i když někdy čekali opravdu dlouho. Plní se přání ve správnou chvíli?

Co se splnilo v životě vám? O tom si budete povídat v Noční lince s moderátorem Karlem Sladkým. Možná už jste ani nevěřili a najednou to přišlo, to, po čem jste toužili se stalo skutečností.

Ne nadarmo se říká, trpělivost růže přináší. Co jste si splnili vy a kdy to přišlo? Napsat Karlovi Sladkému můžete k tématu přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio