Policie pátrá po muži, který přepadl hernu v Mladé Boleslavi. Odnesl si na 150 tisíc korun

15. duben 2019 11:22

Policie pátrá po muži, který 3. dubna v noci přepadl mladoboleslavskou hernu a ukradl zhruba 150 tisíc korun. Obsluhu předtím paralyzoval slzotvornou látkou. Policie má snímek podezřelého, o pomoc žádá i veřejnost, informovala v pondělí policejní mluvčí Eva Hašlová.

Maskovaný pachatel podle mluvčí vstoupil do provozovny kolem 2.30. „Hledaný muž je vysoký asi 170 centimetrů, štíhlé postavy. Na sobě měl oblečenou pracovní montérkovou kombinézu červenočerné barvy s dvojitým reflexním pruhem na nohavicích a rukávech. Přes hlavu měl modrou kapuci od mikiny,“ popsala policejní mluvčí Eva Hašlová.

Obličej si pachatel maskoval tmavým šátkem a přes oči si nasadil zřejmě lyžařské brýle s modrými obroučkami. Na zádech měl světle hnědý batoh a přes rameno zavěšenou tmavě modrou sportovní tašku. Na rukách měl žluté rukavice.

„Za pozornost stojí atypická pracovní kombinéza. Kriminalisté uvítají jakékoliv informace i k tomu, která firma či společnost používá právě tento pracovní oblek,“ dodala mluvčí.

Veškeré informace k případu mohou lidé kriminalistům sdělit osobně v Mladé Boleslavi nebo telefonicky na čísle 725 885 689, případně na bezplatné lince 158.

autor: ČTK
Spustit audio