Pavla Daňková

moderátorka

Provázím vás hlavně víkendovým vysíláním.

Co v rozhlase dělám:
Párkrát za měsíc si užiji nepopsatelný pocit při živém vysílání, s příjemnou hudbou a lidmi na druhé straně rozhlasového přijímače. Většinou vysílám o víkendu. Během několika hodin sdílím s posluchači spoustu zajímavých informací nejen z našeho regionu, připravuji soutěže a často nechybí i oblíbené písničky na přání. 

 

Jak jsem se k této práci dostala:
Úplně náhodou jsem šla na konkurz, o kterém jsem vůbec netušila, že mě zavede až k rozhlasovému mikrofonu. Z náhody se nakonec vyklubala krásná pravidelnost trvající už přes patnáct let (k roku 2014 - pozn. red.).

 

Co považuji za rozhlasová "nej" v mé práci:
Vše spojené s rozhlasem a prací v něm většinou může začít předložkou nej. Mít nejrychlejší zprávy, nejzajímavější informace, hrát nejlepší hudbu a snaha udělat si společně s našimi posluchači vyměřený čas co nejpříjemnější.

 

Dosavadní kariéra:
Vše začalo ve zpravodajství v soukromém rádiu Kiss Morava. Později se k tomu přidaly noční směny moderátorské, pak ty denní a nakonec několik let v ranní show. Poslední tři roky v soukromé stanici jsem si po ranní směně odskočila pracovat do oddělení PR, kde jsme vymýšleli různé akce a soutěže nejen pro naše posluchače a nakonec přišla i práce v programu, kde bylo mým úkolem sestavovat vysílání a komunikovat s ostatními moderátory a redaktory. Tento krásný čas trval jedenáct let. Poté přišla roční zkušenost v Agentuře pro regionální rozvoj, kde jsem měla na starosti propagaci, souběžně potom mé první televizní začátky v regionální TV Fabex, kde jsem připravovala a později i uváděla reportáže z regionu. V roce 2010 jsem začala pracovat jako redaktor zpravodajství v České televizi Ostrava, což si pravidelně a ráda zpříjemňuji víkendovým vysíláním na vlnách Českého rozhlasu Ostrava, ve kterém jsem velmi ráda. Během tohoto, převážně mediálního kolotoče, jsem vystudovala VŠ, pedagogickou fakultu.

 

Co jsem ochotna na sebe prozradit:
V podstatě cokoli, až mě to někdy samotnou vyděsí. Mám ráda hory, ale i doly. Jen ty roviny mi přijdou jakoby bez názoru.

 

Telefon: 596 203 130 (produkce)

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové