Páteční Noční linka: Do letadla vás nikdo nedostane! Nebo snad ano?

13. červenec 2018

Jak vzpomínáte na to, když jste poprvé letěli na dovolenou? Musel vás někdo k letu dlouho přemlouvat? Jaké to bylo, co jste prožívali a prožíváte na palubě letadla? Zažili jste někdy i perné chvilky? Jaké jsou vaše zkušenosti s létáním? Létáte občas nebo už pravidelně a jinou dopravu byste na dovolenou už ani nezvolili? Říkáte si, že by vás nikdo do letadla nedostal a nebo jste počáteční strach překonali? Co prožíváte před letem, co vám pomáhá?    

Moderátor Noční linky Karel Sladký bude moc rád, když se s námi tentokrát podělíte o zážitky z dovolené, kterou jste absolvovali letecky.

A jak překonat strach? Co pomohlo vám? Co byste poradili těm, kteří ještě nikdy neletěli a mají obavy? Kam stojí za to se letecky určitě podívat?

Těším se na vás. Jinak než letecky už bych na dovolenou snad ani nejel. Namísto mnoha hodin v autě, autobuse a ještě k tomu v kolonách nebo uzavírkách raději nastoupím do letadla a třeba za nějaké dvě hodiny jsem na místě. Kdykoliv ale mám letět, respekt mám, to ano, než vzlétneme. Srdce tluče, ale když už sedím v letadle, snažím se zabavit a nemyslet na nejhorší. 

Co vy a dovolená letecky? Nikdo vás do letadla nedostane a nebo vám tato doprava naprosto vyhovuje? Dnes večer společně vzhůru k výškám. Vaše vyprávění si rád poslechne moderátor Noční linky Karel Sladký. Karlovi můžete k tématu už teď napsat na této webové stránce nebo mu po 23. hodině zatelefonujte do studia na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio