Než začnete strouhat sýr, potřete struhadlo olejem, bude se lépe umývat

Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Sýr, parmezán, struhadlo, strouhaný sýr

Dnes pro vás mám opět pár triků do kuchyně.

Bílky lépe vyšleháte, když přidáte špetku soli, nebo mísu před šleháním prolijete studenou vodou.

Než začnete strouhat sýr, potřete struhadlo olejem, bude se lépe umývat.

Méně mastné bramboráky můžete usmažit, když do těsta přidáte trochu strouhanky.

Cibule v bramborovém salátu bude jemnější a bude méně nadýmat, když ji už nakrájenou vložíte na cedník a přelijete vřící vodou. Všechny dnešní rady jsou prověřené časem, tak je můžete bez obav zkusit.

autor: Iva Hüttnerová
Spustit audio