Nedělní Noční linka: Vaše dosavadní prázdninové zážitky - veselé i hororové?

22. červenec 2018

Kde už jste se byli letos v létě podívat, co jste tam zažili? Poznali jste nové přátele nebo objevili nějaké nové zajímavé místo? Kam byste nás pozvali a proč? Vyrážíte mezi lidi, do společnosti a nebo spíš relaxujete v úzkém kruhu na své chatě nebo chalupě? I tak se dá mnohé zažít! Navštěvujete letní akce,hudební festivaly? Nějaký se možná koná právě tam u vás, byli jste, chystáte se? Povyprávějte nám! 

Prázdniny jsou v plném produ. Někteří už mají po dovolené, jiní se na ni teprve chystají.

Babičky už mají něco nahlídáno a každý má za sebou určitě spoustu letošních letních zážitků,o kterých by stálo za to popovídat i v dnešní Noční lince s Karlem Sladkým.

Kam vás už letos v létě zavedly cesty, co jste prožili, ať už zábavného nebo napínavého? Nová místa, setkání se zajímavými lidmi, nová přátelství - i to jsou zážitky z prvního prázdninového měsíce.

Jistě byl čas i na nejedno opékání, letní grilování se známými a také jsme sklízeli úrodu na zahrádce.

Kde vám bylo dobře, co jste zažili a na co budete vzpomínat? Vaše vyprávění si rád poslechne moderátor Noční linky Karel Sladký. Karlovi můžete k tématu už teď napsat na této webové stránce nebo mu po 23. hodině zatelefonujte do studia na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio