Nedělní Noční linka: Jaké těžkosti svého života jste se zbavili?

4. srpen 2019

Co vás tížilo a co jste ukončili, odložili nebo "odhodili" a ulehčili tak svému životu? Co jste zbytečně a dlouho nesli a třeba i snášeli, než jste pochopili, že je to pro vás zbytečné? Ulehčili jste si v životě tím, že jste se zbavili toho, co bylo ve vašem životě nefunkční a nemělo to pro vás smysl? 

Trvalo vám dlouho než jste pochopili, že ne všechno musí člověk v životě snášet a tahat sebou jako kouli u nohy nebo těžký batoh na zádech? Ukončili jste nefunkční vztah, přestali komunikovat s lidmi, kteří si z vás dělali "odpadkový koš", udělali jste si úklid ve vztazích a především v sobě?

Žije se vám po takovém generálním životním úklidu lépe, cítíte se volněji a lehčeji?

Mnoho lidí si v životě nese víc než je potřeba. Nechává se zneužívat druhými lidmi, trápit ve vztazích, přenáší na sebe zodpovědnost jiného, dělá věci,které jsou zbytečné. Člověk to ví a cítí, že to co dělá, v čem žije ho nenaplňuje, trápí a také tíží. Také jste se dokázali zbavit některých těžkostí svého života? V jakých případech, situacích a bylo to pro vás náročné?

Na vaše příběhy se už teď těší moderátor Noční linky Karel Sladký. Příspěvek k tématu můžete už teď napsat přes tuto internetovou stránku nebo zatelefonujte přímo do studia po 23. hodině na číslo 731 800 900.

autor: kas
Spustit audio