Nalaďte si Kontakt, nový večerní pořad

2. říjen 2016
Kontakt

Každý všední den se můžete po 20. hodině ptát i vy!

Zajímaví hosté, zkušení moderátoři a vy – posluchači. To je nový pořad Kontakt, který můžete v našem vysílání naladit každý všední den po 20. hodině.

Nabídneme vám rozhovory s lékaři, psychology, umělci, ale třeba také chovateli nebo odborníky na spotřebitelskou problematiku. A to hlavní – do Kontaktu se můžete se svými dotazy zapojit i vy a zeptat se na to, co vás zajímá.

A s jakými hosty vysílání nového kontaktního pořadu začínáme?

V pondělí 3. října přivítá Pavel Kučera výživového specialistu Martina Škábu, se kterým probere, co naše tělo potřebuje na podzim.

Kontakt v úterý 4. října bude ve znamení občanských poraden. Jejich odborníci vám dokážou poradit v řadě svízelných situací. Moderátorka Eva Kadlčáková si pozvala k rozhovoru právničku Občanské poradny Petru Svobodovou.

Ve středu 5. října se Kontakt zaměří na slušné chování – a to k sobě i druhým. Hostem Ivany Jelínkové bude odbornice na etiketu Ivana Šteklová.

O svých uměleckých záměrech bude ve čtvrtečním Kontaktu 6. října mluvit s Jitkou Lukešovou zpěvák Petr Kotvald. Dozvíte se, v jakých muzikálech teď hraje, jaké chystá koncerty nebo jak je na tom s přípravou nové desky.

V pátek 7. října přivítá v Kontaktu moderátor Pavel Kudrna ředitele Muzea řemesel v Letohradu Pavla Tacla. Řeč bude třeba o tom, proč se staré výrobky řemeslníků dědily z otce na syna a dnes vydrží sotva dobu záruky.

Tak nezapomeňte, Kontakt naladíte v našem vysílání každý všední den po 20. hodině!

autor: ČRo
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.