Nalaďte se do pohody a vyhrávejte digitální DAB+ rádia s Českým rozhlasem Karlovy Vary

31. leden 2021

Poslouchejte Český rozhlas Karlovy Vary a zahrajte si o nové digitální DAB+ rádio, díky kterému uslyšíte své oblíbené rozhlasové pořady čistěji a bez šumu. Nalaďte si nás každý všední den mezi 8. a 9. hodinou ranní, poznejte krátkou zvukovou ukázku, správně zodpovězte na soutěžní otázku a rádio je vaše!

Soutěžit o digitální rádia můžete každý den od pondělí do pátku po celý únor. Stačí pozorně poslouchat naše vysílání mezi 8. a 9. hodinou ranní, jako první se dovolat na studiovou linku 221 553 737 a správně zodpovědět vědomostní otázku. V případě, že první soutěžící neodpoví správně, dostává šanci ještě druhý posluchač.

Nalaďte si Český rozhlas na digitálním rádiu DAB+

Digitální rádio DAB+ nabízí více stanic, kvalitnější zvuk a doprovodné grafické informace. A na přijímačích můžete přitom ladit i stávající vysílání v pásmu FM. Přejít na vysílání DAB+ je přitom jednoduché. Stačí si pořídit rozhlasový přijímač s označením „DAB+“.

Pravidla pro účast v soutěžích Českého rozhlasu Karlovy Vary.

Máte-li přijímač s barevným displejem, zobrazují se vám na něm také bez nutnosti připojení k internetu například fotky moderátorů, loga rozhlasových stanic, názvy právě hraných skladeb, předpověď počasí a další doplňkové informace k vysílání.

O digitálním vysílání se více dovíte na stránkách www.dobadabova.cz.

autor: nwe
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.