Na co si dát cestou pozor: neprůjezdný Sulimov, srpnová výluka do Starého Města

13. srpen 2018

Řidiči musí počítat s kolonami na důležitých silnicích ve všech regionech.

Zdržení pro řidiče je při vjezdu do Kroměříže, kde silničáři opravují cestu I/47 v Hulínské a Kaplanově ulici. Opravy mají trvat až do 15. října. Doprava je vedena v zúžených jízdních pruzích.

Uzavírky podle okresů

Uherskohradišťsko:

V úseku Veselí nad Moravou - Staré Město na Uherskohradišťsku platí železniční výluka až do konce srpna. Vlaky nahrazují autobusy. Výluka se chystá také na trati Horní Lideč – Bylnice. Potrvá od 20. do 24. srpna. Také tam cestující přepraví náhradní autobusy.

Doporučujeme cestujícím, aby si konkrétní informace našli buď na webu Českých drah, nebo koordinátora veřejné dopravy, případně na vývěskách v příslušných stanicích.

Pozor na úplnou uzavírku v Bojkovicích – Krhově - kde opravují most. Objížďka vede do konce listopadu po provizorním mostě v blízkosti stavby.

Zlínsko:

Omezení je také ve směru na Petrůvku, kde silničáři pokládají na téměř dvoukilometrovém úseku mezi okružní křižovatkou v Pozlovicích a Petrůvkou nový povrch. Dopravu řídí semafory.

Kroměřížsko:

V Kroměříži opravují až do poloviny října ulice Kaplanova a Hulínská. Jde o téměř sedmisetmetrový úsek. Jede se v jednom pruhu pro každý směr.

Do konce srpna je na Kroměřížsku neprůjezdný Sulimov. Objíždí se přes Kvasice, Vrbku a Bařice. V Sulimově probíhá rozsáhlá rekonstrukce průtahu obcí v délce 1 250 metrů.

Neprůjezdná je kvůli rekonstrukci až do konce září silnice mezi obcemi Soběsuky a Milovice. Objízdná trasa vede přes Cvrčovice, Zdounky a Soběsuky.

Úplná uzavírka platí kvůli výstavbě mostu také v ulici Dolní v Bystřici pod Hostýnem, stejně jako v Pitíně na Uherskohradišťsku. Tam vede objížďka přes Hostětín.

 Vsetínsko:

Začaly opravy silnice první třídy mezi Zubřím a Stříteží na Vsetínsku. Provoz řídí semafory. Stejně jako na několika místech v buchlovských horách na Uherskohradišťsku a Kroměřížsku.

Zpomalit musíte v Ratiboři na Vsetínsku. Provoz tam řídí světelná signalizace

autor: pes
Spustit audio

Související