Komunální volby 2018: Představujeme lídry kandidátek okresních měst v Jihomoravském kraji

29. září 2018

5. a 6. října 2018 nás čekají komunální volby a rozhodneme tak o tom, kdo v příštích čtyřech letech povede jednotlivé obce a města v Jihomoravském kraji.

Český rozhlas Brno představil zástupce uskupení kandidujících v nadcházejících komunálních volbách v největších městech každého z okresů Jihomoravského kraje.

Před hlasováním 5. a 6. října si tak posluchači mohou připomenout jejich pohledy na důležitá a zajímavá témata spojená s životem v Blansku, Brně, Břeclavi, Hodoníně, Kuřimi, Vyškově a ve Znojmě. Záznamy volebních speciálů přinášíme výše.

Od 1. října. pak vždy po zprávách v 18:00 přinese Český rozhlas Brno živě vysílanou debatu s lídry kandidátek ucházejících se o hlasy do Zastupitelstva města Brna. Kvůli jejich počtu je losování za přítomnosti notáře rozdělilo do čtyř skupiny po pěti nebo šesti účastnících.

Okresní hodina je předvolebním pořadem ve vysílání regionálních stanic, ve kterém Český rozhlas dává prostor lídrům všech subjektů kandidujících do zastupitelstev okresních a statutárních měst. Poskytuje také zásadní a zajímavé informace o komunálních volbách v menších městech a obcích v příslušném okresu.

autor: Český rozhlas Brno
Spustit audio