Kde vás čekají komplikace v dopravě? Přečtete si náš pravidelný přehled

Uzavírky v Traplicích, Zlechově a u Otrokovic a problémy na železnici. Přinášíme vám pravidelný dopravní přehled.

Začaly práce na průtahu Traplicemi na Uherskohradišťsku. Nezbytná je úplná uzavírka. Objízná trasa vede přes Jalubí - Staré Město - Huštěnovice a Sušice.

Vysvětluje šéf krajských silničářů Bronislav Malý. Připomíná i další úplnou uzavírku. Tentokrát v Rymicích na Kroměřížsku

Neprůjezdný je také Zlechov na Uherskohradišťsku.  Objížďka vede přes Buchlovice.

Až do října potrvá oprava mostu mezi Otrokovicemi a Tlumačovem

Nezbytné jsou objížďky. Jedna vede přes Baťov, motorová vozidla můžou také bezplatně využívat dálnici na trase mezi Hulínem a Otrokovicemi.

Komplikace v dopravě. Silničáři zítra uzavřou most mezi Otrokovicemi a Tlumačovem

Uzavírka - ilustrační foto

Cestování po Zlínském kraji komplikují na mnoha místech uzavírky silnic, částečné i úplné. A už zítra se na několik měsíců uzavře důležitý most mezi Otrokovicemi a Tlumačovem.

Vozidla nad tři a půl tuny musí kvůli opravám vozovky objíždět trasu mezi Vizovicemi a Lutoninou na Zlínsku.  Osobní auta kyvadlový usměrňují semafory.

Od pondělí se také začne s opravou cesty v Ratiboři. Doprava bude svedena do jednoho jízdního pruhu a ve dvou místech ji řídí semafory.

Ve Zlíně-Štípě opravují ulici Zámecká. Silnici třetí třídy je nutné objíždět až do září po ulicích Nová cesta a Lešenská.

Na železniční trati Valašské Meziříčí- Kunovice Loučka je výluka od úterý 15. až do 17. května. Každý den začíná v 7:35 a končí v 16:40.  Cestující přepraví náhradní autobusy. Důvodem výluky je údržba a celková kontrola technického stavu trati. 

V sobotu 19. počítejte s výlukou na trati Valašské Meziříčí - Lhotka nad Bečvou. Je naplánovaná v době od 8:40 do 13:40. Jedna ze dvou kolejí ale zůstane v provozu, takže cestující můžou počítat jen se zpožděním vlaků. Náhradní doprava není nutná.

Dvě zásadní výluky začnou 21. května. První se týká úseku Valašské Meziříčí-Rožnov pod Radhoštěm. Potrvá pět dní, pokaždé od půl osmé ráno do 17:30. Cestující přepraví náhradní autobusy.

Druhá výluka je na trati Slavičín -Bylnice. Je rovněž pětidenní, ale na rozdíl od předchozí nepřetržitá, upozorňuje za krajského koordinátora veřejné dopravy František Brachtl

autor: pes
Spustit audio