Jehněčí a kůzlečí maso, odpalované těsto, žloutkový krém a salátové zálivky
Kulinář Petr Stupka odpovídá na dotazy posluchačů. Poradí tak například, jak zpracovat jehněčí a kůzlečí maso, nebo prozradí recept na svůj žloutkový krém.
Související
-
Jehněčí pečeně od protinožců a dušené jehněčí
Jehněčí maso jedí Češi málo, ale je to škoda. Řada studií svědčí o tom, že je snadno stravitelné a vysoce kvalitní. Na jihu Evropy se přednostně podává dětem a seniorům.
-
Dort „jako sachr“
Jednoduchý recept kulináře Petra Stupky přinese zaručený výsledek. Dezert, který připomíná tradiční vídeňský sachr dort, potěší členy rodiny i nečekanou návštěvu.
-
Caesar, caprese, waldorf, coleslaw, nicoise. Vyzkoušejte slavné saláty
Pro saláty existuje nepřeberné množství kombinací. Některé jsou ale skutečně osvědčené. Zorientujte se ve známých salátech a zkuste si je v létě připravit.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.