Dorazte za námi k rozhlasové šalině, ale předtím prohledejte skříně. Může se to vyplatit!

Čtvrté adventní vysílání Českého rozhlasu Brno z vánoční šaliny na náměstí Svobody doprovodí jedinečná soutěž. Vyplatí se podívat, jestli doma nemáte starou rozhlasovou koncesi nebo brněnskou šalinkartu.

Při vysílání v sobotu 17. prosince 2022 odměníme tři soutěžící, kteří nám v čase 13:30 a 14:30 na místo přinesou ukázat originál rozhlasové koncese nebo originál šalinkarty. Oceníme tři nejstarší koncese a tři nejstarší šalinkarty. A navíc oceníme toho, kdo nám na místě daruje pro potřeby rozhlasového archivu nejstarší koncesi. Ten tak může teoreticky vyhrát i dvakrát! A mít dobrý pocit, že doplní dokumentaci o bohaté historii našeho rozhlasového vysílání.

Výhra bude stylová: Voucher na tisícikorunovou slevu na předplatní jízdenku IDS JMK zakoupenou prostřednictvím e-shopu IDS JMK. Připomeneme tak ještě jednou letošních 20 let fungování společnosti Kordis, která na jihu Moravy organizuje veřejnou dopravu.

Vyhlášení výsledků bude součástí speciálního rozhlasového vysílání z náměstí Svobody. V jeho rámci představíme letošní novinky z rozhlasu včetně CD nebo knih. Na místě bude mít například premiéru kniha Petra Vejrosty 141+1 výlet pro Český rozhlas Brno, svoje Babské rady bude podepisovat i Jarka Vykoupilová.

Ale především: na místo dorazí většina z těch, jejichž hlasy vás po celý rok zdravily po vlnách Českého rozhlasu Brno. Tak se za námi přijďte podívat, těšíme se na vás ve vánoční šalině!

Spustit audio

Související