Dasha a Jan Smigmator slaví 10 let na rozhlasových vlnách. Na narozeniny Klubu Evergreen připravil Český rozhlas galakoncert ve Foru Karlín

26. červenec 2021

Klub Evergreen slaví 10 let a vzhledem k tomu, že od samého začátku patří k vůbec nejoblíbenějším hudebním pořadům Českého rozhlasu, oslaví desáté narozeniny v čele se svými tvůrci a moderátory, zpěváky Dashou a Janem Smigmatorem ve velkém stylu – galakoncertem v pražském Foru Karlín.

S vynikajícím studiovým a koncertním orchestrem složeným ze špiček české hudební scény včetně členů Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou Martina Kumžáka a s klavírním doprovodem Jana Steinsdörfera zazpívají Dasha a Jan Smigmator ve čtvrtek 7. října. Prostřednictvím více než třiceti písní, převáženě světových evergreenů, dokonale zmapují vývoj populární hudby 20. a 21. století. Ve dvouhodinové koncertní show tak zazní jak swingová a muzikálová klasika, jazzové standardy, evergreeny stříbrného plátna, hity pop music, tak i písně z repertoáru Michaela Jacksona, nebo rockové legendy – hudební skupiny Queen.

Klub Evergreen moderují Dasha a Jan Smigmator

Těšit se můžete i na řadu hudebních novinek, zbrusu nová aranžmá léty prověřených hitů, mistrovská instrumentální sóla členů orchestru, nečekaná hudební překvapení a hvězdné hosty.

Během galakonceru vzdají oba zpěváci hold svým hudebním vzorům Franku Sinatrovi, Tonymu Bennettovi, Louisi Armstrongovi, Elle Fitzgerald, Barbře Streisand, Édith Piaf, ale i legendám české hudební scény Karlům Černochovi, Štědrému, Hálovi a v neposlední řadě Mistru Karlu Gottovi. Vedle řady duetů pak Dasha a Jan Smigmator zazpívají i několik písní ze svých sólových alb.

Významným hostem večera bude Helena Vondráčková a také Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu.

Součástí galakoncertu bude křest velkého narozeninového alba Klub Evergreen 10 let, které vydává vydavatelství Českého rozhlasu Radioservis. Kmotrem alba se stane generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Vstupenky na galakoncert Klubu Evergreen zakoupíte na stránkách Ticketmasteru.

Galakoncert Klubu Evergreen
7. října 2021 od 19:30 / Forum Karlín

účinkují:

Dasha - zpěv, průvodní slovo
Jan Smigmator - zpěv, průvodní slovo 

RADIO Studio & Concert ORCHESTRA 

Martin Kumžák - dirigent / aranžmá
Jan Steinsdörfer - klavír / aranžmá 

hosté:

Helena Vondráčková
Dětský pěvecký sbor Českého rozhlasu 

Spustit audio