Co je povinností hostitele v restauraci. Radí Eva Filipová

Když někoho pozveme do restaurace, stává se z nás opravdu hostitel a máme tak spoustu povinností vůči hostovi.

Jako hostitel musíme vybrat podnik. Předem pak zkontrolovat např. jaké jsou toalety, protože většinou platí, jaké jsou toalety, taková je kuchyně.

A také musíme přijít do restaurace dřív, jako první, abychom mohli hosty uvítat.

Eva Filipová

Eva Filipová se zabývá především tématikou společenského chování. Je autorkou knihy Společenská nápověda. Po roce 1991 byla jednou z prvních, která začala s programem úspěšných kurzů pro ženy. Sama absolvovala studium na Mezinárodní škole pro estetiku v New Yorku.

Je členkou redakční rady časopisu Prestige, autorkou mnoha zajímavých reportáží z exotických zemí a spoluautorkou Zlaté kuchařky. Její mimořádný zájem o gastronomii a znalost prostředí jí přivedl k napsání dalších knih jako Exellent menu a Česká moderní kuchyně. Práci kuchařů obdivuje a jejich finální výtvory považuje za výtvarná díla.

Eva Filipová