Česko zpívá koledy s Deníkem a Českým rozhlasem. Přidejte se a zazpívejte si s námi!

4. prosinec 2022

Koledy rozezní prostřednictvím rozhlasu celou Českou republiku. Nalaďte si doma, v práci, v autě nebo v obecním rozhlase rádio vašeho kraje ve středu 7. prosince v 18 hodin.

Zpívat se bude podle zpěvníku, který najdete v regionálních Denících. Do noty bude hrát Moravia Brass Band z vánočních trhů na náměstí Svobody v Brně.

Koledy najdete také na zbrusu novém CD V půlnoční hodinu, které vydal Radioservis. CD V půlnoční hodinu je počinem, který vznikal ve studiích Českého rozhlasu v Brně po dobu tří let.

Po letité spolupráci s regionálními Deníky máme radost, že centrum akce Česko zpívá koledy Deník přenesl z Prahy na Moravu. Posluchačům a divákům nabídneme živý koncert s koledami v orchestrálním obsazení.

Česko zpívá koledy 2014 - Praha, Staroměstské náměstí

Zpívat budou Kristýna Daňehlová z Městského divadla Brno, nominantka na cenu Thálie, Kateřina Burešová a Libor Macháček, zpěvák a houslista Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně.

Koledy budou vysílat všechny regionální stanice Českého rozhlasu 7. prosince od 18 hodin. Přenos můžete sledovat i online na YouTube kanálu Koncerty Českého rozhlasu. Zpěvníky najdete ve všech vydáních regionálního Deníku i na webu.

autor: Jiří Kokmotos

Související