Apetýt
21. březen 2018
Michal Barták působil v kuchyních nejen v Brně, ale i na Novém Zélandu, v Londýně, Zürichu i v Praze. Tam všude zastával významné pozice, ale předtím vystudoval SOU Charbulova v Brně a zkušenosti získával v restauracích a hotelích v Brně.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Škody budou v řádech stovek milionů. Čekáme, jak dopadne poslední mrazivá noc, říká prezident vinařů
-
Ministryně pro vědu a výzkum Langšádlová končí. ‚Neměla jsem lajky,‘ vysvětluje svůj odchod
-
Dluh narůstá, ale společnost nemá žádné příjmy. Likvidátor firmy Salia Group navrhuje její konkurz
-
Analytik o průzkumu: Překvapil mě nárůst stran mimo Sněmovnu. Možná zažívají renesanci